Målare Hägersten

Ditt val av målare i Söderort | 08-121 464 00

Övriga tjänster

Mer än bara måleri

Wall Måleri är en del av Wall Group AB. Vi är ett byggföretag som erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud så att du kan ta hjälp med hela bygg- och renoveringsprojekt direkt från oss. Nedan kan du läsa om några av våra specialiteter.

Takläggning & fasadrenovering

En nymålad fasad är givetvis trevligt, men ibland behöver den renoveras först. Du kan anlita oss för att ta hand om hela jobbet! Vi renoverar både trä- och putsfasader.

Ett helt och tätt tak är A och O för att en byggnad ska vara skyddad. Vi utför både takläggning vid nybyggen och takrenoveringar i befintliga fastigheter.

Golv

Om golven i dina rum börjar bli slitna och fula så hjälper vi dig gärna. Vi utför både golvslipning och golvläggning. Ett snyggt trägolv, parkett eller laminat kan ge ett stort lyft i ett rum. Hör av dig till oss så visar vi gärna fina exempel på tidigare arbeten.

Totalrenovering

Vi utför även totalrenoveringar av bostäder och lokaler. Kanske har du hittat en företagslokal som behöver omvandlas för ett nytt ändamål eller en bostad som verkligen behöver en genomkörare för att bli brukbar igen. Vi hjälper dig och tar ansvar för hela projektet från start till mål!

Få hjälp med mer än bara målning. Vi tar hand om renoveringen!